пʼятниця, 18 червня 2010 18:57

ЧС-2010. Збірна США відіграла два м"ячі у Словенії (ФОТО)
6

Фото: Reuters

Збірні Словенії і США зіграли внічию у матчі другого туру групового етапу чемпіонату світу з футболу. У першому таймі словенці забили два м'ячі, однак у другій половині зустрічі американцям вдалося відігратися. На 85-й хвилині збірна США забила і третій гол, який, проте, був скасований арбітром.


На 13-й хвилині зустрічі рахунок відкрив Вальтер Бірса. Наприкінці першого тайму словенці збільшили різницю в рахунку до двох м'ячів - відзначився Златан Любіянкіч.


На початку другої половини гри півзахисник збірної США Лендон Донован відквитав один гол. У час, що залишився американці провели низку небезпечних атак, і на 82-й хвилині зрівняли рахунок - м'яч забив Майкл Бредлі.


На 85-й хвилині американці виконали подачу з флангу зі штрафного, і Моріс Еду переправив м'яч у ворота збірної Словенії. Однак арбітр матчу зафіксував спірне порушення правил і не зарахував гол.

Таким чином, збірна Словенії з чотирма очками зберегла лідерство в групі. У збірної США два очки, в англійців - одне, в Алжиру - нуль очок. Збірні Англії та Алжиру проведуть свій матч другого туру ввечері 18 червня.

ЧС-2010

ПАР

Груповий етап

Група C

Словенія - США - 2:2 (2:0, 0:2)

Голи: 1:0 - Бірса (13), 2:0 - Любіянкіч (42), 2:1 - Донован (48), 2:2 - Бредлі (82).

СЛОВЕНІЯ: Хандановіч, Бречко, Шулер, Цісаря, Йокіч, Корен, Радосавлевіч, Бірса (Дедіч, 86), Кірм, Новакович, Любіянкіч (Печник, 73; Комац, 90).

США: Ховард, Черандоло, Демер, Оньєву (Гомес, 80), Боканегра, Торрес (Еду, 48), Бредлі, Донован, Демпсі, Алтідор, Фіндлі (Файлхабер, 48).

Попередження: Цісаря (36), Фіндлі (40), Шулер (69), Кірм (72), Йокіч (75).

За матеріалами Лента, Sports.ru

Зараз ви читаєте новину «ЧС-2010. Збірна США відіграла два м"ячі у Словенії (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути