Ексклюзиви
понеділок, 21 червня 2010 10:02

Футболісти збірної Франції написали відкритий лист

Футболісти збірної Франції написали відкритий лист

Головний тренер збірної Франції Раймон Доменек оприлюднив сьогодні текст відкритого листа, який написали гравців його команди.

Футболісти збірної Франції виступили проти рішення федерації футболу країни про відрахування з команди форварда Ніколя Анелька після сварки з Доменеком.

"Ми шкодуємо, що це взагалі сталося, але на прохання команди Анелька намагався налагодити взаємини, проте в підсумку його спроба була проігнорована. Федерація футболу Франції ухвалила рішення, керуючись тільки публікаціями в пресі, без узгодження з футболістами збірної.

У той же час ми розуміємо, що несемо велику відповідальність, що ми захищаємо кольори своєї країни, що повинні бути прикладом для французьких вболівальників, дітей. Ми не забули про свої обов"язки, тому зробимо все від нас залежне, щоб в останньому матчі групового етапу виступити гідно", - йдеться зокрема у листі французів.

У листі також відзначається, що саме у зв"язку з відрахуванням із збірної Анелька футболісти ухвалили рішення не тренуватися в неділю 20 червня.

"На знак незгоди з рішенням федерації футболу Франції ми прийняли рішення не тренуватися сьогодні. Однак ми прибули на місце проведення заняття на знак поваги до вболівальників, адже ця тренування повинна була бути відкритою".

За матеріалами lequipe.fr

Зараз ви читаєте новину «Футболісти збірної Франції написали відкритий лист». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути