пʼятниця, 21 жовтня 2011 12:58

Футболісти відсвяткували гол "пострілом" у голову

Футболісти відсвяткували гол "пострілом" у голову

Мексиканський клуб "Чівас" з Гвадалахари оштрафував двох гравців своєї команди - нападників Марко Фабіана де ла Мору та Альберто Медіну. Футболісти покарані за незвичайне святкування голу у матчі з "Естудіантесом" (5:2), який відбувся 15 жовтня, повідомляє офіційний сайт "Чівас". Відзначаючи один з голів у цій зустрічі, гравці зобразили постріл у голову.

Гравці оштрафовані на 50 тисяч песо (3,66 тисячі доларів) кожен. При цьому футболісти добровільно погодилися віддати ще по 50 тисяч песо. Їх товариші по команді зібрали ще 800 тисяч песо, і загальну суму в мільйон песо пожертвували в дитячий будинок в Сьюдад-Хуарес - місті, де регулярно відбуваються вбивства через війну наркокартелів.

Під час матчу з "Естудіантесом" де ла Мора, який забив гол за рахунку 1:0 на користь своєї команди, склав руки "пістолетом", "приставив" його до голови Медіни, після чого той впав на поле, зобразивши смерть від кулі.

У Мексиці це святкування голу було сприйнято болісно через велику кількість жертв "війни з наркотиками", оголошеної президентом країни Феліпе Кальдероном 2006 року. Клуб розцінив жарт гравців недоречним, а самі футболісти вибачилися за свій вчинок, повідомляє Reuters.

"Чівас" в 13 матчах осіннього чемпіонату Мексики (апертура) набрав 22 очки. У турнірній таблиці клуб з Гвадалахари розташовується на третьому місці. Лідирує у першості команда "Сантос Лагуна", що набрала 23 очки в 12 зустрічах.

Зараз ви читаєте новину «Футболісти відсвяткували гол "пострілом" у голову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути