середа, 05 листопада 2008 08:48

Футболісти "Шахтаря" починають розповідати про важливість Кубка УЄФА

Футболісти "Шахтаря" починають розповідати про важливість Кубка УЄФА

Коментарі гравців "Шахтаря" після матчу зі "Спортингом":

Маріуш Левандовскі:

- "Спортинг" зіграв розумніше і зміг забити м"яч. Ми ж пропустили гол, причому практично на тій же самій хвилині в другому таймі, що і в домашній грі з португальцями. Взагалі-то, з обох боків моментів майже не було. Зіграли типовий нульовий матч. Вважаю, що обидві зустрічі "Шахтар" міг провести краще, як мінімум звести їх внічию. Зрозуміло, посилено готуватимемося до гри з "Базелем", від неї залежить наша участь наступного року в Кубку УЄФА. Ми зобов"язані перемогти.

Андрій Пятов:

- Ось всі говорять, що потрібно покращувати захист, а захист починається з нападників… Всі повинні оборонятися. Потрібна повна концентрація, це футбол. А помилки всі здійснюють, не було б помилок - не було б і голів. У нас залишилася серйозна мотивація - боротьба за участь в Кубку УЄФА. Сьогодні "Базель" зіграв з "Барселоною" внічию, тепер у швейцарців прокинувся ентузіазм. Вони гратимуть на перемогу. І нам треба обігрувати "Базель" вдома, доводити своїм уболівальникам, що ми сильніші.

Томаш Хюбшман:

- Чому програли? Бо пропустили на один м"яч більше, ніж суперник. А "Спортинг" нічим не здивував. Що нас може мотивувати? Лише сама Ліга! Якщо вже Ліга Чемпіонів не заставляє грати, тоді і не знаю, що взагалі здатне мотивувати футболіста. Виходитимемо, битимемося в матчах з "Базелем" і "Барселоною".

Зараз ви читаєте новину «Футболісти "Шахтаря" починають розповідати про важливість Кубка УЄФА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути