середа, 06 травня 2009 14:52

Форварда "Арсенала" вигнали з клубу зі спущеними штанами (ФОТО)
6

Фото: dailymail.co.uk

Арсену Венгеру доводиться червоніти за своїх гравців не тільки на полі, але й поза ним. "Арсенал", який часто називають дитячим садочком, вилетів з розіграшу Ліги Чемпіонів. "Червоні дияволи" не залишили канонірам жодних шансів на перемогу - 3:1. Путівка в Рим дісталася "МЮ".


Але для юних канонірів жахіття тільки почалося. 20-річний форвард Ніколас Бендтнер, який у матчі на 64 хвилині замінив Тео Волкотта, потрапив у об"єктиви фотокамер зі спущеними штанами. Молодий данець "засвітив" трусами від Армані біля виходу з нічного клубу о 4 годині ранку.


Футболіста вивів під руки охоронець нічного закладу, оскільки пересуватися самостійно Ніколасу було вже не під силу. Данець прикривав обличчя чорною курткою, а краще б потурбувався про штани. Що скаже Арсен Венгер, коли побачить ці скандальні фотографії? Французький фахівець заявляв, що матч з "МЮ" найгірший в його кар"єрі.


В той час "червоні дияволи" Кріштіано Роналду, Руні та Ріо Фердінанд провели для лондонців майстер-клас не тільки з футболу. Гравців "МЮ" зазняли в клубних костюмах, коли ті повертали у лондонський готель після переможного для них матчу.



"Gazeta.ua" за матеріалами The Daily Mail.
Зараз ви читаєте новину «Форварда "Арсенала" вигнали з клубу зі спущеними штанами (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути