середа, 06 травня 2009 09:27

"Матч з "МЮ" тривав 10 хвилин" - Венгер

"Матч з "МЮ" тривав 10 хвилин" - Венгер

Головний тренер "Арсеналу" Арсен Венгер назвав півфінал ЛЧ проти "МЮ" (1:3) найнеприємнішим матчем у своїй кар"єрі.

"Найнеприємніше - це те, що у нас навіть не залишилося відчуття, що ми грали у півфіналі Ліги чемпіонів УЄФА, тому що для нас він закінчився вже через десять хвилин. Гра завершилася, не встигнувши початися, і проковтнути це дуже важко. Нам нікого винити, окрім себе самих. Дуже прикро так довго прокладати собі шлях, щоб дійти до цієї крапки, і потім так віддати гру, як ми сьогодні.

Ми були готові до матчу, але через десять хвилин наше завдання вже було нездійсненним. Ми продовжували йти вперед і робили все що могли, не опускали рук і не здавалися, але віра частково була втрачена. Те, що сьогодні відбулося - це частина футболу.

Звичайно, ми не чекали такого. Треба витримати удар і добре закінчити сезон. Спершу - добре зіграти з "Челсі" в неділю. За сумою двох зустрічей "Манчестер" заслуговував того, щоб пройти далі. Він були сильнішим, і я бажаю "МЮ" успіху у фіналі.

Чи був цей матч одним з найнеприємніших в моїй кар"єрі? Він був найнеприємнішим. Тому що уболівальники дуже чекали великої гри, і так підводити людей, які завжди стоять за тебе горою, дуже боляче. Легко сказати, мовляв, нам не вистачає досвіду. Але я переконаний, що наш клас достатньо високий. Ми ростимемо далі. Середній вік команди все ще дуже малий, так що гравці все одно заслуговують пошани за вихід у півфінал. Чи зможу я утримати цю команду? А чому ні?", - цитує тренера офіційний сайт УЄФА.

Зараз ви читаєте новину «"Матч з "МЮ" тривав 10 хвилин" - Венгер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути