середа, 06 травня 2009 08:57

Фергюсон не хоче грати у фіналі ЛЧ

Фергюсон не хоче грати у фіналі ЛЧ

Головний тренер "МЮ" сер Алекс Фергюсон щасливий від перемоги над "Арсеналом" (3:1) і виходом у фінал ЛЧ.

"Ми добре почали матч, що у результаті і стало визначальним чинником. Два швидкі голи, і у вітрила "Арсеналу" перестав дути вітер. У "канонірів" молода команда, а відійти від такого удару неможливо, на якому б рівні ви не грали.

Я багато раз говорив, що ми повинні були вигравати Лігу чемпіонів частіше, ніж робили це насправді. У нас є все, щоб досягти успіху. Навіть коли ставки незвичайно високі, моя команда мене не підводить. Третій гол був забитий після розкішної комбінації. Великих футболістів завжди оцінюватимуть за їхньою грою, майстерністю та вірою в перемогу.

Проте сьогодні мої підопічні просто ідеально взаємодіяли один з одним. Кожен вніс свій внесок. Все вирішили голи Роналду, але якщо пригадати матч, як рухався Пак Чжи Сун, як переміщався по полю Даррен Флетчер, то мимоволі запитуєш себе: "Хто ж був найкращим футболістом зустрічі?"

Чи збільшується різниця в класі між "МЮ" і "Арсеналом"? Я б сказав, що ми зараз знаходимося в ідеальному стані, а у "Арсеналу" є кадрові проблеми. Вони і не дозволили "канонірам" проявити себе в матчах з нами. На початку наступного сезону "Арсенал" точно буде одним з головних наших конкурентів.

Я чудово знаю, що зараз відчуває Арсен Венгер. Якщо ви працюєте так само старанно, як він, і чесно робите свою справу впродовж такого тривалого періоду часу, то заслуговуєте успіху. У нас з Венгером схожі проблеми - чим більше ти знаходишся в справі, тим більшою кількістю ярликів оточуєш себе. Це або успіх, або провал. Якщо ти перемагаєш, то входиш до числа великих, а коли програєш - стаєш ніким. Я не вважаю, що тільки завоювання Кубка європейських чемпіонів робить тренера великим. На жаль, преса думає інакше.

Я дивився матч "Барселони" з "Реалом" в суботу - каталонці показали фантастичний футбол. Вони могли забити і десять м"ячів, але проти "Челсі" не гратимуть Карлес Пуйоль і Рафаель Маркес, що істотно ускладнює становище "Барси". Чесно кажучи, у фіналі я б не хотів зустрітися ні з "Челсі", ні з "Барселоною" - краще б ми відразу отримали Кубок чемпіонів", - цитує тренера офіційний сайт УЄФА.

Зараз ви читаєте новину «Фергюсон не хоче грати у фіналі ЛЧ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути