четвер, 03 червня 2010 16:07

Форвард збірної КНДР зможе зіграти на ЧС-2010 тільки воротаря

Форвард збірної КНДР зможе зіграти на ЧС-2010 тільки воротаря

Тренерський штаб збірної Північної Кореї планував використовувати Кім Мен Вона, заявленого воротарем, в атаці.

Проте ФІФА роз'яснила ситуацію і повідомила, що в заявку повинні бути включені три голкіпера, які не можуть брати участі в матчах як польові футболісти, повідомляє ESPN Soccernet.

Відзначимо, що Кім Мен Вон у своєму клубі "Амрокганг" грає на позиції форварда. Тренерський штаб КНДР заявив його воротарем, оскільки хотів збільшити кількість гравців групи атаки.

Нагадаємо, першого червня літак зі збірною КНДР на борту приземлився в ПАР, повідомляє goal.com. В аеропорту делегацію зустрічали представники організаційного комітету чемпіонату світу-2010. Нагадаємо, що мундіаль-2010 буде другим, у якому ця команда візьме участь.

"Я радий привітати збірну КНДР в Південно-Африканській Республіці. Ми бажаємо їм успішного виступу на чемпіонаті світу в ПАР. Такого ж захоплюючого, як і в перший раз", - виголосив голова оргкомітету Денні Джордан, згадавши про перемогу північнокорейської збірної над Італією на світовому форумі 1966 року (1:0) і про їх потрапляння у вісімку найсильніших.

"Для нас це чудове досягнення - грати на чемпіонаті світу в ПАР. І ми збираємося досягти успіху тут", - заявив у відповідь головний тренер збірної КНДР Кім Джон Хун.

За матеріалами Sports.ru, СЭ

Зараз ви читаєте новину «Форвард збірної КНДР зможе зіграти на ЧС-2010 тільки воротаря». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути