середа, 02 червня 2010 16:28

Українець зіграє за Австралію на ЧС-2010

Українець зіграє за Австралію на ЧС-2010

Наставник збірної Австралії Пім Вербеєк останнім з числа учасників Мундіалю оприлюднив остаточний список з 23-х гравців.

Виключені з попереднього складу голкіпер "Аделаїде Юнайтед" Євген Галековіч, захисник "Астон Вілли" Шейн Лоурі і його партнер по обороні Рис Вільямс з "Мідлсбро", який не зумів відновитися від травми в строк. Також на мундіаль не поїдуть півзахисники Джеймс Холланд із АЗ і 18-річний Томмі Оар з "Утрехта".

Приємна новина для українських уболівальників. У ПАР буде виступати вихованець миколаївського футболу Микита Рукавиця, що належить голландському "Твенте". Він потрапив у список Вербеека.

Склад збірної Австралії на ЧС-2010:

Воротарі: Шварцер ("Фулхем", Англія), Джоунс ("Мідлсбро", Англія), Федерічі ("Редінг", Англія)

Захисники: Мур (без клубу), Нілл ("Галатасарай", Туреччина), Уілкшір ("Динамо", Росія), Чіпперфілд ("Базель", Швейцарія), Керні ("Твенте", Голландія), Мілліган ("Джеф Юнайтед" , Японія), Бьюшам ("Аль-Джазіра", ОАЕ)

Півзахисники: Куліна ("Голд Коуст"), Кейхілл ("Евертон", Англія), Емертон, грівся (обидва - "Блекберн", Англія), Брешиано ("Палермо", Італія), Холман (АЗ, Голландія), Валері ("Сассуоло", Італія), Йедінак ("Антальяспор", Туреччина), Гарсія ("Халл Сіті", Англія);

Нападаючі: Кьюелл ("Галатасарай", Туреччина), Кеннеді ("Нагоя", Японія), Відошіч ("Нюрнберг", Німеччина), Рукавиця ("Твенте", Голландія).

За матеріалами ФІФА

Зараз ви читаєте новину «Українець зіграє за Австралію на ЧС-2010». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути