четвер, 03 червня 2010 11:51

Помічник Капелло розіграв форварда збірної Англії

Помічник Капелло розіграв форварда збірної Англії

Франко Бальдіні, асистент головного тренера збірної Англії Фабіо Капелло, розіграв по телефону одного з футболістів команди. Про це пише англійське видання The Daily Mirror.

Бальдіні пожартував над форвардом Джермейном Дефо, якому помічник Капелло подзвонив, щоб оголосити Дефо, що він включений до складу національної команди на чемпіонат світу 2010 року в ПАР.

Дефо, за його словами, боявся, що Капелло вирішив не включати його в кінцеву заявку збірної Англії. Форвард розповів, що він прокинувся о сьомій ранку і нервував, очікуючи дзвінка Бальдіні більше п'яти годин.

Свою телефонну розмову з гравцем помічник головного тренера почав словами: "Мені дуже шкода, я повинен повідомити тобі погану новину". Після цього Бальдіні додав: "У тебе не буде вихідних, тому що ти вирушиш до Південної Африки!".

В остаточний склад збірної Англії на ЧС-2010 потрапили три воротаря, вісім захисників, вісім півзахисників і чотири нападники. Найвідомішим гравцем з тих, хто був включений в попередній склад, але не потрапив в остаточну заявку, є форвард лондонського "Арсеналу" Тео Волкотт.

Склад збірної Англії на ЧС-2010:

Воротарі: Роберт Грін ("Вест Хем"), Джо Харт ("Манчестер Сіті"), Девід Джеймс ("Портсмут")

Захисники: Джеймі Каррагер, Глен Джонсон (обидва - "Ліверпуль"), Ешлі Коул, Джон Террі (обидва - "Челсі"), Ріо Фердінанд ("Манчестер Юнайтед"), Ледлі Кінг ("Тоттенхем"), Метью Апсон ("Вест Хем "), Стівен Уорнок ("Астон Вілла ")

Півзахисники: Гарет Беррі, Шон Райт-Філліпс (обидва - "Манчестер Сіті"), Майкл Каррік ("Манчестер Юнайтед"), Джо Коул, Френк Лемпард (обидва - "Челсі"), Стівен Джеррард ("Ліверпуль"), Аарон Леннон ("Тоттенхем"), Джеймс Мілнер ("Астон Вілла")

Нападаючі: Пітер Крауч, Джермейн Дефо (обидва - "Тоттенхем"), Еміл Хескі ("Астон Вілла"), Уейн Руні ("Манчестер Юнайтед").

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Помічник Капелло розіграв форварда збірної Англії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути