Ексклюзиви
пʼятниця, 23 січня 2009 10:22

Фігурне катання. Жубер став триразовим чемпіоном Європи

Фігурне катання. Жубер став триразовим чемпіоном Європи

Французький фігурист Бріан Жубер став триразовим чемпіоном Європи, завоювавши золоту медаль на європейській першості в Хельсінкі. Раніше Жубер перемагав на чемпіонатах Європи 2004 і 2007 років. Срібну медаль Євро-2009 виграв італієць Самюель Контесті, а бронзову - Кевін вандер Перрен з Бельгії, повідомляє AFP.

За підсумками короткої і довільної програми Жубер набрав 232,01 балу, Контесті - 220,92 балу, а вандер Перрен - 219,30 балу. Минулорічний чемпіон Європи Томаш Вернер, якому довелося відкривати групу найсильніших, зірвав більшість стрибків у програмі і залишився лише шостим. Українець Антон Ковалевський посів 19 місце.

Після перемоги на чемпіонаті Європи в Хельсінкі Жубер заявив, що цей успіх для нього особливо важливий, оскільки минулий сезон вийшов дуже складним. Француз пообіцяв, що на чемпіонаті світу, який пройде в березні в Лос-Анджелесі, він виконає чотири стрибки в чотири обороти. Жубер перемагав на чемпіонаті світу в 2007 році.

lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Фігурне катання. Жубер став триразовим чемпіоном Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути