вівторок, 28 жовтня 2008 19:13

FIA відповіла на заяву "Феррарі"

У вівторок прес-служба FIA випустила у відповідь реліз на заяву команди "Феррарі" про можливий вихід з чемпіонату, якщо у Формулі-1 використовуватимуться стандартні мотори.

"У FIA відзначили звернення для преси, випущене після засідання Ради директорів "Феррарі". Здається, Рада невірно інформована - FIA запропонувала командам три варіанти регламенту, один з яких передбачає використання стандартного мотора, а інші закликають гарантувати доступність силових вузлів для приватних команд за ціною не більше 5 мільйонів євро за сезон.

У FIA вітають фінансові успіхи "Феррарі" і сподіваються, що ця тенденція буде продовжена, проте в багатьох командах витрати перевищують дохід, і така ситуація здається нам нежиттєздатною.

Вибір за автовиробниками, тепер вони повинні погоджувати один з трьох варіантів або зробити свої пропозиції по скороченню витрат. Якщо цього не відбудеться, то FIA прийме всі необхідні заходи, щоб зберегти стабільність чемпіонату світу, як для гонщиків, так і для конструкторів", - гоовриться в офіційній заяві.

sport.segodnya

Зараз ви читаєте новину «FIA відповіла на заяву "Феррарі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути