неділя, 17 квітня 2011 19:52

Фернандіньо приніс "Шахтареві" перемогу у матчі з "Таврією"

Фернандіньо приніс "Шахтареві" перемогу у матчі з "Таврією"

У неділю, 17 квітня, відбувся матч 25-го туру української Прем'єр-ліги між сімферопольською "Таврією" і донецьким "Шахтарем".

Після поразок від "Барселони" і "Оболоні" "Шахтар" був повний рішучості перервати свою тривалу серію поразок. З перших секунд "гірники" замкнули "Таврію" в її штрафній площі і після кількох невикористаних моментів добилися права на пенальті - це Монахов збив Едуардо. Вирок впевнено виконав Жадсон, який незабаром залишив поле через травму.

Після голу "Шахтар" помітно зменшив оберти, але продовжив контролювати хід гри, змушуючи захисників сімферопольської команди працювати в поті чола. При цьому контргра у "Таврії" абсолютно не виходила. За перший тайм господарі поля так і не завдали хоча б один удар у бік воріт П'ятова.

Після перерви "Таврія" змінилася і дала справжній бій чемпіону. Для початку пару моментів змарнував Фещук, а на 70-й хвилині відмінний удар вдався Гуменюку. Команди продовжили грати у відритий футбол, але фортуна на останніх секундах посміхнулася "Шахтареві". Переможний гол забив Фернандіньо.

Українська прем'єр-ліга.

25-й тур

Таврія - Шахтар - 1:2 (0:1, 1:1)

Голи: 0:1 - Жадсон (12, пенальті), 1:1 - Гуменюк (70), 1:2 - Фернандіньо (90).

ТАВРІЯ: Кахріман, Джурічіч (Гуменюк, 43), Монахов (Маркович, 61), Корнєв, Граф, Галюза, Любеновіч, Причиненко, Фещук, Ідахор, Шиндер (Коробка, 62).

ШАХТАР: П'ятов, Срна (Рац, 63), Іщенко, Кобін, Ракицький, Фернандіньо, Жадсон (Алекс Тейшейра, 22), Вілліан, Мхітарян, Морено, Едуардо (Коста, 72).

Попередження: Шиндер (25), Ракицький (28), Граф (78), Фернандіньо (90).

Зараз ви читаєте новину «Фернандіньо приніс "Шахтареві" перемогу у матчі з "Таврією"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути