субота, 16 квітня 2011 18:52

Ракицький хоче виступати за "Шахтар" до кінця кар'єри

Ракицький хоче виступати за "Шахтар" до кінця кар'єри

У ЗМІ з'явилася інформація про те, що "Барселона" зацікавилася захисником "Шахтаря" Ярославом Ракицьким.

Італійські джерела стверджують, що Гвардіола високо оцінив гру футболіста, а Луческу підіграв колезі в тому плані, що цей креативний захисник цілком міг би стати в пригоді "Барсі".

Сам Ракицький навіть на гіпотетичному інтересі каталонців до своєї персони увагу не загострює.

"Так, я читаю новини в Інтернеті і, звичайно, чув про цю історію. Можу сказати одне: мене все влаштовує в "Шахтарі" і нікуди я йти не збираюся. І не тому, що ще молодий. Просто "Шахтар" - моя рідна команда, і в Донецьку я хочу грати до закінчення кар'єри гравця, ні більше ні менше!" - цитує Ярослава "Чемпіонат.ру".

Раніше Луческу прокоментував повідомлення ЗМІ про те, що він нібито висловив готовність відпустити до італійського "Наполі" півзахисника Дугласа Косту, який знаходиться у сфері інтересів цього клубу, за умови отримання трансферної компенсації у розмірі 20 млн євро, або ж нападника неаполітанців Едінсона Кавані.

"Це був жарт. По-перше, "Наполі" не схвалив би такий обмін ніколи. Так просто жарт у бесіді був. Якщо вони у нас просили гравця, то і ми хотіли взяти собі їх кращого футболіста.

Якщо вони зафіксували ціну для нашого гравця, то і ми зафіксували ціну для їх виконавця", - цитує Луческу офіційний сайт донеччан.

Зараз ви читаєте новину «Ракицький хоче виступати за "Шахтар" до кінця кар'єри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути