пʼятниця, 15 квітня 2011 16:24

"Динамо" та "Шахтар" заробили на єврокубках більше 20 мільйонів євро

"Динамо" та "Шахтар" заробили на єврокубках більше 20 мільйонів євро

Донецький "Шахтар" поповнить свій бюджет на значну суму. За виступ у Лізі чемпіонів, "гірники", що зупинилися на чвертьфінальній стадії, отримають 17,5 мільйонів євро.

Ця сума складається з наступних цифр: 3,9 мільйона євро - за потрапляння до групового турніру Ліги чемпіонів, 3,3 мільйона - за участь у груповому турнірі (550 тисяч - за кожен зіграний матч), 4 мільйони - за перемоги на груповому етапі (кожний виграш - 800 тисяч євро), 3 мільйони - за участь в 1 / 8 фіналу і ще 3,3 мільйона - за участь в чвертьфіналі турніру.

Київське "Динамо", яке припинило боротьбу в Лізі Європи також на стадії ? фіналу, поповнить свій бюджет на 4,56 мільйона євро. Причому, чималу частку призових складуть виплати УЄФА за участь у 4-му кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів, в якому, нагадаємо, кияни за сумою двох матчів програли "Аяксу", - 2,1 мільйона євро.

За участь у груповому турнірі Ліги Європи "Динамо" заробило 1,56 мільйона євро (640 тисяч - за потрапляння до групового турніру, 360 тисяч - за шість матчів етапу, 560 тисяч - за три перемоги і дві нічиї).

Вихід в 1 / 16 фіналу приніс київському клубу 200 тисяч євро, в 1 / 8 - 300 тисяч євро. За участь у чвертьфіналі "Динамо" отримає 400 тисяч євро.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" та "Шахтар" заробили на єврокубках більше 20 мільйонів євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути