Ексклюзиви
субота, 16 квітня 2011 12:00

Після "Шахтаря" "Оболонь" відібрала очки в "Карпат"

Після "Шахтаря" "Оболонь" відібрала очки в "Карпат"

Програму 25-го туру української Прем'єр-ліги в п'ятницю, 15 квітня, відкривав поєдинок між командами, які зуміли обіграти "Шахтар": "Оболонь" приймала "Карпати".

Після героїчної перемоги на "Донбас-Арені" вболівальники "Оболоні" задавалися питанням, чи вистачить у команди Ковальця запалу ще й на "Карпати". Перший тайм поєдинку показав, що наставник пивоварів навчився долати синдром "матчу після перемоги над фаворитом".

Господарі поля впевнено діяли проти львів'ян, які славляться своєю атакою, раз по раз створюючи небезпеку біля воріт Богатінова. На 32-й хвилині тиск не витримав захисник Балажиц, який у штрафній збив Бондаренка. Вирок упевнено реалізував капітан "Оболоні" Лозинський.

Наприкінці першого тайму настрій киянам зіпсував арбітр зустрічі Анатолій Абдула, який показав не зовсім заслужену другу жовту картку захиснику Пластуну.

Вже в дебюті другого тайму Зеньову після невпевненої гри воротаря і захисників "Оболоні" вдалося зрівняти рахунок. "Карпати" спробували розвинути успіх, але значну ігрову і територіальну перевагу не зуміли втілити в голи.

Нічия не дозволила обом командам поліпшити своє турнірне становище. "Карпати" зрівнялися за очками з "Дніпром", який у неділю прийме "Севастополь", а "Оболонь" наздогнала "Арсенал", який у суботу відправиться до Харкова на зустріч з "Металістом".

Українська Прем'єр-ліга.

25-й тур

Оболонь - Карпати - 1:1

Голи: Лозинський (34, пен.) - Зеньов (52)

ОБОЛОНЬ: Березовський, Ільків (Сибіряков, 64), Кутас, Лозинський, Пластун, Салай, Слюсар (Баранець, 58), Баранець, Лупашко, О. Мандзюк, Бондаренко (Кучеренко, 88).

КАРПАТИ: Богатінов, Балажиц, Мілошевіч, Ощипко, Федецький, Худоб'як, Ткачук, Годвін (Перес, 56), Кожанов, Кочіш (Батіста, 77), Зеньов (Кополовець, 70).

Попередження: Мілошевіч (2), Балажиц (32), Пластун (37), Перес (74), Федецький (78), Баранець (82).

Вилучення: Пластун (45).

Зараз ви читаєте новину «Після "Шахтаря" "Оболонь" відібрала очки в "Карпат"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути