неділя, 12 вересня 2010 19:00

Федоришин став другим на чемпіонаті світу з боротьби

Федоришин став другим на чемпіонаті світу з боротьби
Василь Федоришин поліпшив торішній результат і став другим на чемпіонаті світу. Нагадаємо, що минулого року срібний призер Олімпіади піднімався на третю сходинку світового п"єдесталу.

У категорії до 60 кг старт у Василя Федоришина виявився не з простих. За жеребом першим суперником нашого борця став дворазовий чемпіон світу і чемпіон Азії, узбек Ділшот Мансуров. Тим не менш, перемогу святкував саме українець.

Черговий суперник грузин Малхаз Курдіане - бронзовий призер торішнього чемпіонату Європи та володар "срібла" "Голден Гран-Прі 2009". Федоришин знову сильніший і виходить до чвертьфіналу, де його чекав турок Ерсін Сетін. Чемпіон юніорського чемпіонату світу не зміг протистояти олімпійському призеру.

У півфіналі Федоришину довелося зустрітися з чемпіоном Європи, володарем "Золотого Гран-Прі 2009" Зелімханом Хусейновим з Азербайджану і капітан нашої збірної долає сильного суперника. У фіналі українця чекав вічний опонент дворазовий чемпіон світу, чемпіон Європи росіянин Бесік Кудухов.

На жаль, цього разу Василю не вдалося вирвати перемогу, але наш борець ще раз довів свою стабільність у досягненні високого результату, ставши володарем срібної нагороди чемпіонату світу.
За матеріалами НОК
Зараз ви читаєте новину «Федоришин став другим на чемпіонаті світу з боротьби». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути