середа, 23 січня 2008 13:27

Федерер став останнім півфіналістом Australian Open

Чвертьфінальний матч Відкритого чемпіонату Австралії між першою ракеткою світу, швейцарцем Роджером Федерером, і американцем Джеймсом Блейком, "посіяним" під 12-м номером, завершився очікуваною перемогою кращого тенісиста планети останніх років.

Блейк зумів нав"язати боротьбу в перших двох партіях, зробивши по брейку на подачі швейцарця і довівши справу в другому сеті до тай-брейку, проте у вирішальні моменти Федерер був сильнішим. Третій сет обіцяв бути легкою прогулянкою для першої ракетки світу - Федерер повів 5:2, проте Блейк зміг зібратися і скоротити відставання до мінімуму. За рахунку 5:4 швейцарець використав перший же матч-бол і записав на свій рахунок восьму перемогу над Блейком за відсутності поразок.

Загальний рахунок зустрічі 7:5, 7:6 (7:5), 6:4, і Роджер Федерер може готуватися до півфінального поєдинку проти сербського тенісиста Новака Джоковіча.

У другому півфіналі зіграють Рафаель Надаль (Іспанія) і Жо-Вілфрід Тсонга (Франція).

Чемпионат.ру
Зараз ви читаєте новину «Федерер став останнім півфіналістом Australian Open». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути