Ексклюзиви
неділя, 14 лютого 2010 17:15

Фанати "Москви" оголосили голодування, щоб врятувати команду

Фанати "Москви" оголосили голодування, щоб врятувати команду

Голова Клубу вболівальників "Москви" Василь Петраков повідомив, що кількість голодуючих на знак протесту проти рішення головного спонсора "городян" "Норільського нікелю" відмовитися від фінансування клубу збільшиться з 14 людей до 20.

За словами Петракова, голодуючі відчувають себе нормально, стежать за Олімпійськими іграми і проводять чемпіонат з комп"ютерного футболу, повідомляє "Эхо Москвы".

Вболівальники почали безстрокову голодовку 13 лютого. Вона триватиме доти, поки футбольна влада не розгляне вимог уболівальників.

Тим часом, фан-рух "Аланії" "Аланські барси" святкує у Владикавказі можливий вихід команди в прем"єр-лігу. Нагадаємо, що за регламентом осетинському клубу дістанеться місце у вищому ешелоні російського футболу у разі зняття з чемпіонату "Москви", про що 5 лютого оголосив власник "городян" - компанія "Норільський нікель".

"Звичайно, нікому не побажаєш зараз бути в ролі "Москви", і фанати Владикавказа це розуміють, але все-таки не можуть стримати радості. Як тільки про це стало відомо, об"єдналися і почали святкувати. Ми святкуємо те, що ми вже в прем"єр-лізі.

Привітання надходять і від фанатів інших команд прем"єр-ліги, які говорять, що зачекалися нашу самобутню команду", - цитує керівника "Аланських барсів" Дмитра Рейсіха РІА Новини.

За матеріалами Sports.ru.

Зараз ви читаєте новину «Фанати "Москви" оголосили голодування, щоб врятувати команду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути