Ексклюзиви
середа, 28 березня 2012 11:16

Фанат АПОЕЛа видерся на загороджувальну сітку з прапором: "Реал" переміг на Кіпрі
15

Фото: Reuters

27 березня мадридський "Реал" і кіпрський АПОЕЛ зіграли перший матч 1/4 фіналу Ліги чемпіонів-2011/2012. Після розгромної виїзної перемоги над господарями команда Жозе Моурінью гарантувала собі місце у півфіналі, перетворивши матч-відповідь на формальність. Про це повідомляє офіційний сайт УЄФА.

Чемпіон Кіпру півтора тайми зберігав свої ворота в недоторканності, але наприкінці гри пропустив відразу три м'ячі. У першій половині гри "Реал" повністю закрив господарів поля на їхній половині і цілком міг піти на перерву, ведучи в рахунку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Челсі" і "Реал" перемогли в перших матчах 1/4 фіналу Ліги чемпіонів

Але іспанцям не щастило в завершальній стадії атак, особливо "виділявся" Карім Бензема, який примудрився не влучити в порожні ворота навіть з двох метрів.

Француз виправився за минулі промахи за 16 хвилин до кінця основного часу - він у падінні головою переправив м'яч в сітку, скориставшись передачею Кака. На 82-й хвилині вже сам бразилець подвоїв перевагу. Марсело як на тарілочці викотив м'яч Кака, і півзахисник чітким ударом низом з меж штрафного вразив ціль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жеребкування Ліги Чемпіонів. "Барселона" їде в Італію, "Реал" "відпочине" на Кіпрі

Бензема встиг оформити дубль з передачі Езіла. Очевидно, казка АПОЕЛа закінчилася. Насилу віриться, що кіпріоти можуть ліквідувати фору у три м'ячі на "Сантьяго Бернабеу", особливо з урахуванням того, що в домашній зустрічі вони не завдали жодного удару у бік воріт "Реала".

Зараз ви читаєте новину «Фанат АПОЕЛа видерся на загороджувальну сітку з прапором: "Реал" переміг на Кіпрі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути