вівторок, 26 червня 2007 14:10

Євро-2012 в Україні триватиме всього 64 години

Чемпіонат Європи з футболу 2012 року триватиме 28 діб і включить 16 матчів. Відкриття заплановане у Варшаві (Польща), а фінальний матч – в Києві. Таким чином, за розрахунками міністра культури і туризму Юрія Богуцького, час, який витратять гості і уболівальники на перегляд самих матчів складає всього 64 години. Решту часу вони витратять на ознайомлення з Україною.

Тому, на його думку, дуже важливим завданням є розвиток туристичної галузі. У зв"язку з цим, Міністерство культури і туризму має намір створити окреме державне підприємство для підготовки до Євро-2012.

За словами міністра, підприємство працюватиме на госпрозрахунковій основі. Основним його завданням буде розробка туристичних маршрутів і програм для гостей Євро-2012.

Богуцький також відзначив, що важливим завданням є залучення інвестицій не тільки в міста, які приймають чемпіонат, але і в міста супутники, які мають історико-культурне значення, повідомляє economic-ua.com.

Зараз ви читаєте новину «Євро-2012 в Україні триватиме всього 64 години ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути