вівторок, 26 червня 2007 12:48

Внутрішні перевезення по Україні під час Євро-2012 здійснюватимуть десять літаків АН-148

Міністр транспорту і зв"язку Микола Рудьковський розповів, що вони звернулися з проханням до Кабінету Міністрів надати державні гарантії для залучення 200 мільйонів доларів для будівництва 10 літаків Ан-148. За його словами, ці літаки здійснюватимуть внутрішні авіаперевезення під час чемпіонату Європи з футболу 2012 року між містами-учасниками, повідомляє economic-ua.com.

Також Рудьковський відзначив, що для проведення всіх робіт по будівництву необхідної інфраструктури для Євро-2012 (аеропорти, дороги, термінали) буде потрібно більше 10-15 мільярдів. З необхідної суми 60-70% засобів повинні бути залучені під державні гарантії, 15% - фінансуватися за рахунок держбюджету, решта - іноземні інвестиції у формі концесії.

Також, Рудьковський звернув увагу на те, що в якісному проведенні Чемпіонату Європи зацікавлена не тільки Україна, але і країни самої Європи. Тому він звернувся до віце-президента Європейської комісії, відповідального за транспортну політику ЄС, Жака Барро, з проханням виділити кошти в рамках Договору "Про сусідство" між Україною і Євросоюзом.

Зараз ви читаєте новину «Внутрішні перевезення по Україні під час Євро-2012 здійснюватимуть десять літаків АН-148». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути