четвер, 06 листопада 2008 17:51

Емоційного Фергюсона можуть дискваліфікувати за неповагу до судді

Головний тренер "Манчестер Юнайтед" Алекс Фергюсон може бути дискваліфікований Футбольною асоціацією Англії (ФА) за неповагу по відношенню до судді під час матчу прем"єр-ліги з "Халл Сіті" 1 листопада, повідомляє sport-express з посиланням на AP.

Після закінчення поєдинку шотландський фахівець, незадоволений рішеннями судді Майка Діна, ткнув в нього пальцем, висловлюючи своє обурення.

Відзначимо, що Фергюсон був незадоволений призначенням пенальті у ворота "МЮ" на 82-ій хвилині за фол Ріо Фердінанда, після чого "Халл Сіті" зміг скоротити відставання до мінімуму - 3:4. Проте, "червоні дияволи" змогли в час, що залишився до фінального свистка відстояти перемогу.

Тепер у їхнього наставника є два тижні, щоб відповісти перед ФА за свої дії. Якщо звинувачення будуть визнані справедливими, Фергюсону заборонять знаходитися на бровці поряд з лавкою запасних.

Зараз ви читаєте новину «Емоційного Фергюсона можуть дискваліфікувати за неповагу до судді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути