четвер, 03 січня 2008 12:17

Елано для "Інтера" занадто дорогий футболіст

Елано для "Інтера" занадто дорогий футболіст
Президент італійського "Інтера" Массімо Моратті натякнув, що бразильський хавбек англійського "Манчестер Сіті" Елано, який раніше виступав за донецький "Шахтар", його клубу не по кишені.

Моратті відзначив, що в січні його команда цілком може бути посилена гравцем високого рівня, проте придбання Елано, про яке останнім часом розвелося безліч чуток, в плани патрона "нерадзуррі" не входить.

- Можливо, ми кого-небудь придбаємо в січні, хоча це і не обов"язково. Зробимо придбання тільки в тому випадку, якщо з"явиться можливість узяти гравця рівня "Інтеру". Про Елано я не маю повного уявлення. Але придбати його буде дуже складно з фінансової точки зору. Отже поспішати не будемо, треба буде дочекатися моменту. Адже можна узяти не тільки Елано, - заявив президент "Інтера".

Елано, за час виступів в "Шахтарі" доріс до рівня національної збірної Бразилії, перейшов влітку з донецького клубу до "Манчестер Сіті" за $ 16,8 млн. і підписав з "горожанами" 4-річний контракт. У нинішньому чемпіонаті Англії південноамериканський хавбек показує себе з якнайкращого боку, ставши одним з лідерів команди Свена-Горана Ерікссона.

Джерело: "Євроспорт"
Зараз ви читаєте новину «Елано для "Інтера" занадто дорогий футболіст». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути