Ексклюзиви
субота, 29 вересня 2012 10:28

Два вилучення, два незабитих пенальті: "Шахтар" переміг "Дніпро"

Два вилучення, два незабитих пенальті: "Шахтар" переміг "Дніпро"
Срна забив переможний гол у матчі "Шахтар" - "Дніпро" ФОТО: shakhtar.com

Донецький "Шахтар" здобув вольову перемогу над дніпропетровським "Дніпром" з рахунком 2:1 в матчі 10-го туру української прем'єр-ліги.

Команді Хуанде Рамоса вдалося забити швидкий гол на "Донбас-Арені". Вже на 10-й хвилині Коноплянка зі штрафного удару навісив на дальню штангу, а Ротань у верховій боротьбі випередив Кучера і відправив м'яч у сітку воріт "гірників".

Правда, відігрався "Шахтар" через 10 хвилин: Мхітарян та Луїс Адріано вибігли один на один з воротарем "Дніпра" Лаштувкою, а вірменський півзахисник забив свій 13-й гол у сезоні.

З початку другого тайму "Шахтар" розпочав облогу воріт гостей і вже на 46-й хвилині заробив пенальті, який не реалізував Фернандіньо, пробивши в поперечину.

На 60-й хвилині "Дніпро" залишився у меншості через другу жовту картку Чеберячка, яка автоматично перетворилася на червону для захисника дніпропетровської команди. Луїс Адріано взявся пробивати ще один пенальті після цього фолу, але влучив у штангу.

Однак на 80-й хвилині "Шахтарю" таки вдалося забити переможний гол, яким відзначився капітан "гірників" Срна.

Перед самим фінальним свистком біля бровки поля зав'язалася перепалка між футболістами "Шахтаря" і тренерським штабом "Дніпра", в результаті якої арбітр нагородив червоною карткою півзахисника господарів Степаненка, повідомляє "Чемпионат.com".

Шахтар - Дніпро 2:1 (1:1, 1:0)

Голи: 0:1 - 9 Ротань, 1:1 - 19 Мхітарян, 2:1 - 80 Срна.

Шахтар - П'ятов, Срна, Рац, Кучер, Ракицький, Вілліан (Едуардо, 82), Степаненко, Мхітарян, Фернандіньо, Ілсіньо (Алекс Тейшейра, 54), Луїс Адріано (Девіч, 73).

Дніпро - Лаштувка, Чеберячко, В. Мандзюк, Мазух, Стрініч, Коноплянка (Канкава, 74), Жуліано, Ротань, Матеус (Одібе, 65), Селезньов (Федецький, 62), Зозуля.

Попередження: Мхітарян (13), Срна (13), Степаненко (38), Чеберячко (46), Фернандіньо (52), Канкава (79), Ротань (86), Лаштувка (89), Федецький (89).

Вилучення: Чеберячко (60), Степаненко (89).

Зараз ви читаєте новину «Два вилучення, два незабитих пенальті: "Шахтар" переміг "Дніпро"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

39

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути