вівторок, 22 червня 2010 15:50

Друзі Анелька стали ініціаторами бойкоту у збірній Франції

Друзі Анелька стали ініціаторами бойкоту у збірній Франції

Генеральний секретар Федерації футболу Франції (FFF) Анрі Монтей назвав імена гравців, які стали ініціатором бойкоту тренування команди 20 червня. За словами Монтея, цими футболістами виявилися Тьєррі Анрі, Ерік Абідаль та Вільям Галлас - друзі відрахованого з команди Ніколя Анелька, пише британська газета The Sun.

Анелька був відрахований зі збірної Франції 19 червня. У цей день у французькій газеті L'Equipe з'явилася стаття, в якій розповідалося про те, що в перерві матчу чемпіонату світу з Мексикою (0:2) Анелька грубо образив тренера команди Раймона Доменека. Футболістові запропонували вибачитися перед тренером, він відмовився і був відрахований.

20 червня футболісти збірної Франції відмовилися тренуватися, а капітан команди Патріс Евра передав Доменеку відкритий лист, в якому гравці висловили невдоволення відрахуванням Анелька. Раніше сам Евра говорив, що треба знайти і вигнати зі збірної зрадника, який розповів журналістам про конфлікт Анелька і Доменека.

21 червня гравці збірної Франції повернулися до тренувань. За словами генсека FFF, молоді футболісти, які взяли участь у бойкоті заняття 20 червня, пізніше прийшли до Доменека і вибачилися перед ним. Монтей підкреслив, що ініціаторами бойкоту стали ті гравці, які з огляду на вік навряд чи ще раз зіграють на чемпіонаті світу.

22 червня збірна Франції проведе останній матч групового турніру ЧС-2010 проти ПАР. Щоб вийти в 1 / 8 фіналу, французам треба перемагати південноафриканців і розраховувати на те, що матч Мексика - Уругвай не завершиться внічию.

Крім того, у збірної Франції повинна бути краща різниця м'ячів, ніж у команди, яка програє в матчі мексиканців з уругвайцями.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Друзі Анелька стали ініціаторами бойкоту у збірній Франції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути