Ексклюзиви
вівторок, 22 червня 2010 09:42

Банк відмовився від реклами з футболістами збірної Франції

Банк відмовився від реклами з футболістами збірної Франції

Найбільший французький банк Credit Agricole відмовився від трансляції рекламного ролика по національному телебаченню, в якому беруть участь гравці збірної Франції з футболу. Про це повідомляє AFP. Спочатку планувалося, що ролик будуть показувати до 25 червня.

У відео французькі футболісти рятують клієнта банку, який йде по вулиці, розмовляє по телефону і не звертає уваги на оточуючі його небезпеки: куля для гри в боулінг, яка падає з балкону, відкритий люк та інші. У ролику знялися голкіпер збірної Франції Уго Льоріс, півзахисники Лассана Діарра і Йоанн Гуркюфф, а також нападник Тьєррі Анрі.

За словами представника банку, припинення трансляції було пов'язано зі скандальними подіями, що відбулися в збірній на чемпіонаті світу в ПАР. Конфлікт у збірної почався зі сварки французького форварда Ніколя Анелька і тренера команди Раймона Доменека. Анелька, образив наставника команди в перерві матчу між французами і мексиканцями, в суботу 19 червня був вигнаний зі збірної.

Пізніше капітан "синіх" Патріс Евра заявив, що в збірній є зрадник, який розповів про конфлікт пресі. Доменек, у свою чергу, пояснив вигнання Анелька саме розголосом, яку отримав скандал у ЗМІ. Після того, як футболісти відмовилися проводити тренування, протестуючи проти відрахування форварда, директор збірної Жан-Луї Валантен оголосив про відставку.

Про припинення рекламної кампанії з Ніколя Анелька раніше заявила мережа французьких ресторанів швидкого харчування Quick. Спортивний бренд Adidas оголосив, що не буде розривати спонсорські стосунки з командою доти, поки вона грає на ЧС-2010.

Французькі футболісти відновили тренування 21 червня. Після двох матчів збірна Франції набрала лише одне очко.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Банк відмовився від реклами з футболістами збірної Франції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути