вівторок, 08 січня 2008 13:59

Дрогба: піду з "Челсі" по закінченні нинішнього сезону

Нападник "Челсі" Дідьє Дрогба знову виявив бажання залишити "Стемфорд Бридж". Івуарієц сказав, що має намір розлучитися з клубом після закінчення сезону.

Восени лідер нападу "Челсі" поривався залишити команду на знак солідарності з Жозе Моурінью, який тоді залишив посаду головного тренера "Синіх". Тепер же Дрогба позначив свою мету змінити прописку влітку, додавши, що його позиція не змінилася. Гравець відзначив, що остаточно вирішив зробити цей крок після звільнення Моурінью.

- Це повністю моя ініціатива. Я говорю те, що думаю, а думаю про бажання піти, - розповів Дрогба. - Проблема в тому, що я говорю про це вже два або три роки. Після відставки Моурінью легше не стало - навпаки, я ще більше захотів залишити "Челсі".

Останнім часом стали з"являтися чутки про можливе возз"єднання гравця і тренера у складі "Мілана". Проте сам Дрогба вважає за краще концентруватися на ближчих цілях,  таких як перемога на Кубку Африки.

- Не хочу поки нічого говорити про свою нову команду. Моїми насущними цілями є завоювання Кубка Африки і виграш всіх турнірів разом з "Челсі", - додав форвард, який є одноклубником  і колегою по нападу Андрія Шевченка.

Джерело: "Евроспорт"
Зараз ви читаєте новину «Дрогба: піду з "Челсі" по закінченні нинішнього сезону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути