Ексклюзиви
середа, 27 лютого 2013 09:48

"Донбас" обіграв ризьке "Динамо" в першому чвертьфіналі Кубка Надії
8

Фото: Фото: hcdonbass.com

"Донбас" повів у чвертьфінальній серії Кубка Надії-2013 проти ризького "Динамо".

Підопічні Юліуса Шуплера досить жваво почали зустріч і на кінець другої хвилини повели в рахунку. Уїлсон, який діяв у цьому матчі на позиції форварда, швидко зорієнтувався перед воротами рижан - 1:0. Правда, радість гостей була недовгою - через 23 секунди Кріс Холт втратив із виду шайбу, і Карсумс практично завів її у порожні ворота.

Дивно, що, показуючи відкритий хокей, наступного разу суперники відзначилися вже в третьому періоді. Ключовими виявилися точні кидки Дадонова і Кашпарова з інтервалом у три хвилини. Правда, донеччани самі придумали собі проблеми, двічі порушивши правила в завершальному відрізку матчу. Першу більшість "Динамо" реалізувало, у другому - замінило воротаря шостим польовим гравцем, але врятуватися від поразки не змогло.

27 лютого суперники проведуть другий матч серії. Нагадаємо, що до наступного раунду Кубка Надії вийде команда, яка здобуде три перемоги.

Кубок Надії-2013

"Динамо" (Рига) - "Донбас" (Донецьк) - 2:3 (1:1, 0:0, 1:2)

Шайби: Вілсон (Пуйстола, Подхрадські), 1:56 (0:1). Карсумс (Індрашіс, Щехура), 2:19 (1:1). Дадонов (Подхрадські), 44:36 (1:2). Кашпар (Пуйстола), 47:43 (1:3). Скворцов (Джонсон, Джеріньш), 56:54-бол. (2:3).

Рахунок серії - 0:1

Зараз ви читаєте новину «"Донбас" обіграв ризьке "Динамо" в першому чвертьфіналі Кубка Надії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути