Ексклюзиви
неділя, 20 листопада 2011 16:24

"Донбас" не зміг перемогти "Мечел"

"Донбас" не зміг перемогти "Мечел"

Лідер Західної конференції чемпіонату ВХЛ донецький "Донбас" не зміг продовжити свою переможну серію. У неділю підопічні Олександра Куликова поступилися в Челябінську "Мечелу" - 2:3.

За великим рахунком, більшу частину ігрового часу ніщо не віщувало подібний підсумок. "Донбас" без особливих зусиль контролював хід поєдинку. Характерним був епізод, що мав місце в першому періоді, коли господарі, граючи вп'ятьох проти трьох гравців "Донбасу", не могли вийти зі своєї зони. Звичайно, перший гол - на совісті голкіпера "Мечела", який не зміг впоратися з кидком Егіна із середньої зони.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колеснікова обрали президентом ХК "Донбас"

У другому періоді донеччани збільшили свою перевагу в рахунку і, здавалося, що господарям вже не врятуватися. Однак розслабленість команди Олександра Куликова коштувала їм занадто дорого. Дві грубі помилки на своєму п'ятачку привели до того, що "Мечел" відігрався. Вирішальну шайбу господарі закинули незадовго до кінця третього періоду, реалізувавши чисельну перевагу - 3:2 на користь "Мечела".

Наступний матч "Донбас" проведе 22 листопада в Орську проти "Південного Уралу".

Чемпіонат ВХЛ

"Мечел" (Челябінськ) - "Донбас" (Донецьк) - 3:2 (0:1, 1:1, 2:0)

Шайби: Егін (Дубровін), 06:39 (0:1). Єсіпов (Матерухін, Васильєв), 29:24 (0:2). Тополь (Чистяков, Воронов), 34:26 (1:2). Воронов (Тополь, Єлізаров), 49:13 (2:2). Абдулкадиров (Манухов, Філонов), 55:46-біл. (3:2)

Зараз ви читаєте новину «"Донбас" не зміг перемогти "Мечел"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути