Ексклюзиви
середа, 02 листопада 2011 11:43

ХК "Донбас" розгромив "Рязань" і закріпився у лідерах ВХЛ

ХК "Донбас" розгромив "Рязань" і закріпився у лідерах ВХЛ

У вівторок, 1 листопада, хокеїсти "Донбасу" впевнено обіграли гостей із Рязані з рахунком 6:2 і трохи підняли настрій жителям Донецька після поразки "Шахтаря" в матчі із "Зенітом".

Господарі домінували протягом усього матчу і закинули по дві шайби в кожному періоді.

Дублем у складі донеччан відзначився російський легіонер Денис Кочетков. Крім того, по два очки на свій рахунок записали Андрій Єсіпов і Сергій Піскунов. Крім цього, господарі не використали ряд вигідних можливостей для взяття воріт.

Таким чином, набравши 38 очок, "Донбас" закріпився на першій сходинці турнірної таблиці Західної конференції, випереджаючи найближчого переслідувача "Нафтовик" з Альметьєвська на три залікових пункти. Донечани мають ще одну гру в запасі.

Наступний поєдинок у регулярному чемпіонаті ВХЛ підопічні Олександра Куликова проведуть у п'ятницю, 4 листопада, в підмосковній Балашисі, де їм протистоятиме місцеве "Динaмо". Початок зустрічі о 15:00 за київським часом.

Як відомо, перший склад донецького клубу виступає в російській Вищій хокейній лізі, а другий склад - у чемпіонаті Професіональної хокейної ліги Україна.

Донбас - Рязань - 6:2 (2:0, 2:0, 2:2)

Шайби: 1:0 Піскунов (Єсіпов, 07:00), 2:0 Кочетков (Дидикін, 17:41, більш.), 3:0 Шафаренко (Єсіпов, Матерухін, 22:09), 4:0 Дубровін (24: 44, більш.), 4:1 Мілєхін (46:10), 5:1 Журун (Піскунов, Бєлухін, 49:52, більш.), 5:2 Полухін (50:00), 6:2 Кочетков (Дидикін, Боровков, 52:09, більш.).

Зараз ви читаєте новину «ХК "Донбас" розгромив "Рязань" і закріпився у лідерах ВХЛ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути