субота, 06 лютого 2010 14:17

Дон Кінг вимагає для Валуєва $4 млн за бій з Кличком

Дон Кінг вимагає для Валуєва $4 млн за бій з Кличком

Дон Кінг хоче, щоб Микола Валуєв отримав за бій з Віталієм Кличком $4 млн! Саме таку суму розкопали журналісти німецького Bild. Раніше команда Валуєва відхилила пропозицію Кличка в 1 млн. А представник Кінга в бесіді з "Сегодня" не став розголошувати фінансові подробиці переговорів, пославшись на конфіденційність.

Чотири мільйони для боксера, який не є чемпіоном і навіть офіційним претендентом на титул, це круто! Стільки нахабства може бути тільки у великого і жахливого Дона Кінга. Якому, нагадаємо, Коля Пітерський офіційно передав права на проведення переговорів з Кличком від його імені.

Адже у Валуєва є ще один співпромоутер - Зауерланд. Він, до речі, сказав, що бій з Кличком "обов"язково повинен відбутися", і вони знайдуть рішення для ситуації, що склалася.

Поки ж відповідь команди Кличка виявилася цілком очікуваною. "Чотири мільйони? Виключено! - відрізував менеджер Бернд Бенте. - Навіть якщо б у Валуєва були чотири пояси і жодної поразки (екс-чемпіон світу програвав двічі. - Авт.)! Ми даємо їм на обдумування ще 14 днів, після їх закінчення нам потрібно орендувати стадіон. Якщо Валуєв не погодиться, у нас є інші варіанти".

Бенте повідомив, що бій Віталія запланований на 29 травня. Пріоритетним місцем проведення вважається футбольна VELTINS-Arena в Гельзенкірхені на 61 тисячу глядачів, де в червні минулого року Володимир побив Чагаєва. До кінця травня якраз закінчиться футбольний сезон. Інший варіант - Color Line Arena в Гамбурзі. На 29-е вона поки вільна.

Зараз ви читаєте новину «Дон Кінг вимагає для Валуєва $4 млн за бій з Кличком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути