четвер, 12 квітня 2007 16:21

До Львова приїде бразильський чемпіон світу

 

Відомий в минулому бразильський футболіст Бебето, 43 роки, запрошений почесним президентом львівських "Карпат" Петром Димінським на міжнародний турнір "Кубок Карпат", який пройде у Львові. Про це було домовлено під час візиту Димінського до Бразилії, повідомляє офіційний сайт "Карпат".

- З Бебето ми домовилися особисто. Є лише одна проблема. Можливо, під час турніру на стадіоні "Україна" триватиме реконструкція, і фінальний матч змагань ми там провести не зможемо. У такому випадку цей візит перенесеться", - сказав Димінський.

Бебето став чемпіоном світу з футболу в складі збірної Бразилії на Кубку світу 1994 року. Там він склав пару форвардів з Ромаріо й забив три голи на мундіалі.

Також почесний президент клубу повідомив, що збирається у Львові за сприяння бразильської сторони побудувати футбольну академію.

Димінський відвідав бразильський штат Парана, де проживає найчисельніша українська діаспора, яка нараховує 300 тисяч чоловік.

Зараз ви читаєте новину «До Львова приїде бразильський чемпіон світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути