четвер, 01 листопада 2012 18:43

"Дивився всі ігри за участю "Динамо" - Блохін

"Дивився всі ігри за участю "Динамо" - Блохін
Блохін зазначив, що з лікарняної палати керувати командою неможливо ФОТО: fcdynamo.kiev.ua

Головний тренер київського "Динамо" Олег Блохін розповів, що в лікарні дивився матчі збірної України проти Молдови (0:0) і Чорногорії (0:1), а також матчі "Динамо" в чемпіонаті і Лізі чемпіонів.

"Все сталося настільки швидко, що я навіть не встиг злякатися. Тільки потім почав усвідомлювати, наскільки серйозною була операція, яка тривала дві години. Після її закінчення лікарі сказали, що оперативне втручання пройшло успішно, вони також консультувалися зі швейцарськими фахівцями. У лікарні вже о сьомій ранку мені приносили таблетки, робили крапельниці, вимірювали тиск. Словом, мало приємного.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олега Блохіна госпіталізували з гіпертонічним кризом

Вже через п'ять днів я просив, щоб мене виписали. Довгий час, протягом близько двох тижнів, лікарі не дозволяли мені ні розмовляти по телефону, ні дивитися ігри з Молдовою та Чорногорією. Втім, перший поєдинок я таки дивився, але очевидно, під дією заспокійливих засобів, тому сказати, що я повноцінно сприйняв всю інформацію, не можу. Ось за поєдинком з Чорногорією вже спостерігав у нормальному стані. Також дивився всі ігри за участю "Динамо".

Але в якийсь момент матчу з "Металістом" дружина вимкнула телевізор, тому що піднявся тиск, а лікарі наполегливо рекомендували цього уникати. Тільки в останні три-чотири дні я почав плавати в басейні, і то, не більше 15-ти хвилин. Навантаження потрібно збільшувати поступово", - сказав Блохін, слова якого наводить офіційний сайт "Динамо".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Блохіна успішно прооперували

Тренер також зазначив, що з лікарняної палати керувати командою неможливо. "Михайличенко часто до мене приїжджав, ми радилися, але поверхово. Коли команду не відчуваєш, дуже важко оцінити з боку, що відбувається", - сказав він.

Нагадаємо, на початку жовтня Блохін переніс операцію на серці і знаходився поза активною тренерською діяльності. За цей час "Динамо" в чемпіонаті України програло "Дніпру" і "Металісту", а також зіграло внічию з "Іллічівцем". На даний момент кияни лише треті в турнірній таблиці Прем'єр-ліги. Крім того, "Динамо" поступилося "Порту" в 3-му турі групового раунду Ліги чемпіонів.

Зараз ви читаєте новину «"Дивився всі ігри за участю "Динамо" - Блохін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути