субота, 06 жовтня 2012 18:45

Блохіна успішно прооперували

Блохіна успішно прооперували
Лікарями було прийнято рішення про негайну малоінвазивну операцію ФОТО: fcdynamo.kiev.ua

Гіпертонічний криз і негайна госпіталізація головного тренера київського "Динамо" Олега Блохіна сколихнули всю футбольну громадськість країни.

І не тільки футбольну. Телефони динамівського клубного офісу вже другу добу не замовкають ні на хвилину. У всіх тих, хто телефонує на вустах єдине питання: як здоров'я Олега Володимировича?

"Гіпертонічний криз не є діагнозом, це симптом, - сказав президент медичної клініки "Борис" Михайло Радуцький. - Природно, було проведено ретельне обстеження Олега Володимировича Блохіна на сучасному медичному обладнанні. В результаті був встановлений діагноз - тромбоз лівої сонної артерії.

Лікарями було прийнято рішення про негайну малоінвазивну операцію. Операція пройшла успішно. У даний момент Олег Володимирович почуває себе у відповідності з післяопераційним періодом."

Поряд з питанням про стан здоров'я головного тренера "Динамо", виникло і питання керівництва командою у відсутність Олега Блохіна.

"Про те, що Олегу Володимировичу потрібна операція, я дізнався сьогодні приблизно о 12 годині, - розповів президент клубу Ігор Суркіс. - Після розмови з Блохіним, під час якої тренер висловив побажання, щоб в його відсутність командою керував Олексій Михайличенко, я поїхав на тренувальну базу в Конча-Заспу і оголосив про це команді.

Ігор Михайлович після операції вам вдалося навіть поспілкуватися з Олегом Володимировичем ...

"Так, лікарі, так би мовити, у вигляді виключення, дозволили мені хвилин на п'ять зайти в палату до Олега Володимировича. Він був у повній свідомості, впізнав мене. Перекинулися кількома словами. В клініку я приїхав зі своїм батьком Михайлом Давидовичем, невропатологом з багаторічним стажем, для того, щоб перевірити рефлекси Олега Володимировича після операції. Так от, всі рефлекси Блохіна, на думку досвідченого лікаря, прекрасні.

Дуже сподіваюся, що найгірше вже позаду. Зрозуміло, що поруч з Олегом Володимировичем, якому ми всі бажаємо якнайшвидшого одужання, знаходяться найкращі лікарі."

Зараз ви читаєте новину «Блохіна успішно прооперували». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути