Ексклюзиви
субота, 06 жовтня 2012 10:57

Збірну України на матч з Молдовою можуть вивести Фоменко або Баль

Збірну України на матч з Молдовою можуть вивести Фоменко або Баль
За словами лікарів стан Блохіна стабільний і загрози для життя немає ФОТО: ffu.org.ua

Можливо, тренер "Динамо" і збірної України Олег Блохін, котрий переніс гіпертонічний криз, не зможе провести найближчі два матчі національної команди, повідомляє "Сегодня".

У світлі госпіталізації Олега Блохіна стало питання - хто тепер керуватиме збірною України в найближчих двох матчах відбору на ЧС-2014 з Молдовою в Кишиневі 12 жовтня і з Чорногорією у Києві 16-го?

Нагадаємо, за домовленістю між ФФУ та "Динамо", це повинен був зробити Блохін.

"Я поставив до відома про те, що трапилося главу ФФУ Анатолія Конькова, - говорить президент "Динамо" Ігор Суркіс. - Потрібно дати Олегу Володимировичу прийти в себе. Якщо стан здоров'я дозволить, він проведе ці два матчі. Якщо ні - значить, ні. Це вже Анатолій Дмитрович прийме рішення, як воно повинно бути".

"Зараз у нас проходить нарада президента федерації і відповідальних співробітників по ситуації, яка склалася, - повідомив у п'ятницю перший віце-президент ФФУ Анатолій Попов. - Більше вам нічого не можу сказати. Думаю, в суботу буде більш конкретна інформація".

Подейкують, якщо Блохін не зможе одужати до гри з Молдовою, команду на цей матч може вивести глава комітету збірних ФФУ Михайло Фоменко. Або асистент Блохіна Андрій Баль.

Зараз ви читаєте новину «Збірну України на матч з Молдовою можуть вивести Фоменко або Баль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути