вівторок, 30 жовтня 2012 15:35

"Після операції Олег трохи схуд, але виглядає здорово" — батько Блохіна про вигляд сина

"Після операції Олег трохи схуд, але виглядає здорово" — батько Блохіна про вигляд сина
Олегу Блохіну сьогодні закрили лікарняний лист. Фото: football.ua

Батько головного тренера київського "Динамо" Олега Блохіна — Володимир Іванович задоволений тим, як син виглядає після нещодавньої операції. На початку жовтня йому поставили діагноз тромбоз лівої сонної артерії і прооперували.

"Олег знаходиться на постільному режимі і спілкуватися з ним так, як хотів би я — просто неможливо. Коли лежав в лікарні — поряд з ним знаходилася лише дружина. Всі новини дізнавався від неї. Олегу не дозволяли ні телевізор, ні телефон, ні розмови, ні навіть зустрічі. А в цю суботу я перший раз після операції побачив його. Він заїхав разом з дружиною на хвилин 20-30. Я так подивися на нього і кажу: "Олег, ти здорово виглядаєш". А він відповідає: "Батя, ну в мене ж зараз режим. І лікарі постійно за мною дивляться, перевіряють тиск і навіть температуру міряють". Трохи він схуд, але це ж нормально, коли людина хвора і худне", - зазначив Володимир Іванович.

Нагадаємо, сьогодні стало відомо, що Олегу Блохіну закрили лікарняний лист і з 1 листопада наставник "Динамо" виходить на роботу. Втім, під час матчу проти сімферопольської "Таврії" він, згідно рішенню лікарського консіліуму перебуватиме не в технічній зоні, а у VIP-ложі.

Між тим Володимир Іванович задоволений, що Олег Блохін нарешті тренує "Динамо".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олег Блохін відвідав тренування "Динамо"

"Я давно мріяв про те, щоб син тренував "Динамо", бо ця команда його народила на футбольний світ. Він не радився зі мною з цього приводу, бо і сам до кінця не знав про призначення. Це все знає тільки один і другий Суркіс. Я як тільки дізнався з новин — відразу набрав і привітав його. Олег і сам задоволений, бо як тільки закінчив свою кар'єру в "Динамо" — цю команду він і хотів тренувати. Нікуди більше не хотів, ні в Полтаву, ні в Львів, ні в Донецьк, нікуди. "Динамо" було його мрією і я дуже радію, що вона здійснилася", - наголосив батько Олега Володимировича.

Зараз ви читаєте новину «"Після операції Олег трохи схуд, але виглядає здорово" — батько Блохіна про вигляд сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути