середа, 10 жовтня 2012 09:14

Помічник Блохіна госпіталізований з гіпертонічним кризом

Помічник Блохіна госпіталізований з гіпертонічним кризом
Сьогодні Юрія Роменського мають виписати з лікарні ФОТО: dynamo.kiev.ua

Наступного дня після госпіталізації головного тренера київського "Динамо" Олега Блохіна гіпертонічний криз наздогнав на базі і тренера воротарів "біло-блакитних" і збірної України Юрія Роменського, повідомляє "СЭ в Украине".

Після необхідних процедур фахівець поїхав додому, але незабаром був змушений викликати "швидку" - і опинився практично в сусідній палаті зі своїм шефом. Сьогодні наставника голкіперів випишуть - і він, найімовірніше, повернеться в розташування збірної.

Нагадаємо, головний тренер київського "Динамо" і збірної України Олег Блохін наприкінці минулого тижня потрапив до лікарні з гіпертонічним кризом. При більш ретельному обстеженні на сучасному обладнанні клініки у легенди українського футболу виявили тромбоз лівої сонної артерії. У суботу Олег Володимирович успішно переніс операцію, але термін реабілітації лікарі не називають.

"Здоров'я Блохіна поліпшується, - повідомив виконуючий обов'язки головного тренера збірної України Андрій Баль на прес-конференції. - Але я особисто з ним не зустрічався, тому що до нього не пускають. З кожним днем йому все краще і краще. Тренеру потрібен спокій, тому його не варто завантажувати всякими питаннями. Думаю, днів через 10 з них вже буде зв'язок, і ми будемо мати до нього доступ."

Трансляції матчів Молдова ? Україна та Україна ? Чорногорія відбудуться відповідно 12 та 16 жовтня на телеканалі "Інтер" (початок обох ігор ? о 21.00).

Зараз ви читаєте новину «Помічник Блохіна госпіталізований з гіпертонічним кризом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути