середа, 02 жовтня 2019 19:22

"Динамо" знищило свого суперника у Юнацькій Лізі чемпіонів

"Динамо" знищило свого суперника у Юнацькій Лізі чемпіонів
Ярослав Надольсьикй відзначився дублем у воротах суперника. Фото: "Динамоманія"

Київське "Динамо "розпочало виступи у Юнацькій Лізі чемпіонів з розгромної перемоги над представником Північної Македонії "Шкендією". Підопічні Ігоря Костюка перемогли з рахунком 8:0.

Все стало зрозумілим вже на й хвилині матчу, коли динамівці Артем Шулянський заробив пенальті. Владислав Вант спокійно переграв воротаря суперників.

До 25 хвилини матчу рахунок вже був 3:0, а перший тайм завершився з рахунком 4:0.Різниця у класі між командами була відчутною. Футболісти "Шкендії" просто не встигали за своїми візами.

В другому таймі гості отримали також 4 м'ячі у власні ворота. По дублю на свій рахунок записали Владислав Волошин та Ярослав Надольський. Вікентій Волошин відзначився не тільки голом, але і 3 результативними передачами.

Суперники були різного класу

Результат гри є прогнозований. Різниця між класом команд колосальна. Тренер "Динамо" Ігор Костюк залишив в запасі провідного оборонця Сироту, опорника Білошевського та форварда Сухоручка. Двох останні вже є гравцями дублю "Динамо" та запрошенні посилити юнацьку командую. Цітаїшвілі навіть не готувався до гри, бо перебуває в розташуванні першої команди у Швейцарії.

Мач - відповідь 23 жовтня перетворився на відверту формальність. Ігор Костюк може дати можливість знову обійтися без старших гравців та надати своїм гравцям додаткової впевненості.

Після гостьового матчу проти "Шкендії" на підопічних Костюка чекає перший серйозний суперник. Ним має стати колишня команда Євгена Хачеріді грецький ПАОК, який на етапі перших матчі грає проти ірландського "Богеміанома".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" може зайти далеко в Юнацькій Лізі чемпіонів


Завтра "Динамо" зіграє в друготу турі Ліги Європи проти швейцарського " Лугано", Початок гри - о 22. 00.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" знищило свого суперника у Юнацькій Лізі чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути