Ексклюзиви
субота, 10 квітня 2021 21:03

"Динамо" втратило Забарного – Луческу

"Динамо" втратило Забарного – Луческу
Мірча Луческу незадоволений суддівством. Фото: Reuters

Головний тренер "Динамо" Мірча Луческу залишився незадоволений діями арбітра у поєдинку 21-го туру УПЛ проти СК "Дніпро-1".

"Складна гра проти дуже організованого суперника. Вони дуже добре перекривали коридори, закривали наших гравців. Нам було складно грати. Команда суперника після 5 перемог і 2 нічиїх дуже добре виглядає. Ми знали, що вони обіграли "Десну", "Ворсклу", це говорить про їхній потенціал і силу.

Ми в другому таймі зіграли краще. Використовували свої сильні сторони. Заслужено перемогли, тому що контролювали хід гри. Я обурювався жовтій картці Сидорчуку. Суддя показав її занадто легко. Це був дрібний фол в центрі поля, перший і останній фол Сергія. Він пропустить матч з "Шахтарем", який дуже важливий для нас. Сидорчук – дуже важливий гравець для нас, наш капітан. Незадоволений тим, як легко суддя її показав. Потрібно було цей момент трактувати трохи інакше і не показувати жовту.

Знаємо, що СК "Дніпро-1" був незадоволений вилученням Довбика. Але подивіться на Забарного, у нього зламаний ніс, весь у крові. Не знаємо, як він відійде і буде готуватися до наступних матчів. У нього ніс кривий, можливо, знадобиться операція", – поділився Луческу в коментарі FootballHub.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Автобус" Йовічевича не зміг зупинити "Динамо"

"Динамо" в гостях переграло "Дніпро-1" і зберегло відрив від "Шахтаря" в сім балів. "Шахтар" сьогодні розгромив "Маріуполь" – 3:0. Дублем відзначився Мораєс.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" втратило Забарного – Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути