пʼятниця, 22 лютого 2019 00:23

"Динамо" з боями здолало "Олімпіакос"

"Динамо" з боями здолало "Олімпіакос"
Фран Соль забив свій перший м'яч за "Динамо"

Київське "Динамо" перемогло грецький "Олімпіакос" – 1:0 в матчі 1/16 фіналу Ліги Європи. М'яч забив Фран Соль. Кияни вийшли до 1/8 фіналу.

"Динамо" загалом грало краще аніж минулого року, коли на цій же стадії відстояло нічию з іншим грецьким клубом – АЕК. Однак запасу міцності в команді замало. Будь-який наступний суперник може покласти край мріям по чвертьфінал.

В основи "Динамо" не видно якісного рисунку гри. Того, який є в молодіжного складу, який днями здолав "Ювентус". Гра команди хаотична, непродумана, в атаці кияни сподіваються на щасливий випадок.

Нарешті показав себе іспанський форвард Фран Соль. За гру він мав два моменти, один із яких якісно реалізував. Схоже, що Назарію Русину доведеться почекати на свій шанс. Принаймні Хацкевич у найближчих матчах випускатиме іспанця, який забив вже у другому офіційному матчі за "Динамо".

Наприкінці гри кияни знову збилися на відбій і лише майстерність Бойка врятувала господарів від пропущеного м'яча. Утім греки, за великим рахунком, на перемогу в цьому матчі і в двобої загалом, явно не награли.

Динамівці отримали непоганий емоційний заряд напередодні відновлення чемпіонату України й тепер можуть спробувати скоротити відставання від "Шахтаря". Принаймні нагода така з'явилася. Але, судячи з рівня гри, сплеск "Динамо" носить тимчасовий характер.

Гол:
1: 0 - 32 Фран Соль.
Динамо - Бойко, Бурда, Миколенко, Кендзьора, Шабанов, Шепелев, Шапаренко (Гармаш, 76), Циганков, Буяльський, Вербич (Смирний, 90), Фран Сіль (Русин, 90).
Олімпіакос - Жозе Са, Мерья, Цімікас, Торосидіс, Сіссе, Фортуніс (Герреро, 65), Бухалакіс (Натхо, 65), Поденсе, Гільєрме, Жив Діаш (Масурас, 46), Хассан.
попередження:
Вербич (22), Сіссе (22), Кендзьора (23), Поденсе (45), Герреро (66), Шепелев (79), Торосидіс (84).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" - "Олімпіакос" 1:0, кияни вийшли в 1/8 Ліги Європи

Жеребкування 1/8 фіналу Ліги Європи відбудеться завтра.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" з боями здолало "Олімпіакос"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути