вівторок, 27 червня 2017 20:57

"Динамо" поповнилося іноземним тренером

"Динамо" поповнилося іноземним тренером
Ромео Вендлер працював у клубній системі німецького "Хоффенхайма"

У тренерському штабі київського "Динамо" відбулося поповнення. Одним з помічників Олександра Хацевича став хорватський спеціаліст Ромео Вендлер. Про це Хацкевич розповів в інтерв'ю офіційному сайту ФК "Динамо".

Останні чотири роки Ромео Вендлер працював у клубній системі німецького "Хоффенхайма". Там він відповідав за тактичну спрямованість роботи гравців групи атаки, працював над їхньою взаємодією при обороні та при атаці. Новий тренер вже приєднався до клубу.

"Основний акцент роботи Вендлера, вже коли ми повернемося зі зборів, буде спрямований на клубну академію. У ДЮФШ він відповідатиме за тренувальний процес, за той напрям розвитку, який ми обрали", - розповів головний тренер команди Олександр Хацкевич.

"Динамо" вирушило на тренувальний збір до Австрії. В основній групі виконавців відсутні форварди Кравець та Гладкий, які поки що травмовані.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хацкевич взяв на перший збір "Динамо" 28 гравців

14 липня кияни дізнаються суперника у 3-му кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів, а 15-го липня відкриють сезон матчем за Суперкубок України з "Шахтарем".

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" поповнилося іноземним тренером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути