середа, 11 квітня 2012 13:45

"Динамо" подало протест на другу жовту картку Гармаша" - Суркіс

"Динамо" подало протест на другу жовту картку Гармаша" - Суркіс
Суркіс не вважає Гармаша втратою для "Динамо" ФОТО: fcdynamo.kiev.ua

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс пояснив, чому його клуб прийняв рішення оскаржити червону картку, отриману півзахисником Денисом Гармашем в недавньому матчі з "Шахтарем".

"Ми подали протест на другу жовту картку Дениса. Вона призвела до його вилучення. В принципі, для нас Гармаш не є втратою, оскільки є гідні хлопці, здатні замінити його, але повинна бути справедливість, адже людині ні за що придумали жовту картку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суркіс відмовився коментувати дії Вакса: чекає рішення Колліни

Якщо б йому показали друге попередження в ігровому епізоді, тоді ми б розуміли, за що його покарано, і розбирали порушення під мікроскопом, оцінювали, тягнуло воно на жовту картку чи ні.

Але в такому разі чому не був попереджений Срна - спочатку за порушення проти Гусєва в першому таймі, а потім за удар ліктем в обличчя Ярмоленка? Кучер - за те, що схопив Гармаша за футболку в епізоді, що призвів до травми Дениса? Фернандіньйо - тримав двома руками у штрафному Бетао ...

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вилучення Гармаша і Сьоміна: "Шахтар" переміг "Динамо"

Проте, зрозумійте, ці питання не в моїй компетенції. Може бути, арбітр потрапив у "запару" або виявився недостатньої кваліфікації, щоб судити такі матчі. Значить треба вчитися, брати уроки, а в даний момент чесно зізнатися, що він такі матчі не може відсудити, і перш за все психологічно", - цитує Суркіса офіційний сайт київського "Динамо".

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" подало протест на другу жовту картку Гармаша" - Суркіс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути