середа, 19 червня 2013 13:35

"Динамо" не вистачило Вукоєвича, щоб завоювати друге місце" - Суркіс

"Динамо" не вистачило Вукоєвича, щоб завоювати друге місце" - Суркіс
"Не треба було віддавати Огнена у "Спартак" - Ігор Суркіс ФОТО: sport-xl.net

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс назвав помилкою оренду Огнена Вукоєвича, який перейшов у московський "Спартак" у зимове міжсезоння. На думку Суркіса, саме хорватського півзахисника не вистачило команді для того, щоб зачепитися за друге місце в таблиці.

"Він точно повертається до нас і точно залишиться ще мінімум до зими. Я взагалі вважаю, що не треба було віддавати його у "Спартак": Огнен - наш хлопець, динамівський, справжній боєць, якого, на мою думку, якраз і не вистачило нам, щоб завоювати друге місце.

Хоча в тому, що взимку він нас залишив, провини клубу немає: хорват вирішив, що грає у нас рідко, йому це не подобалося, тому й вирушив до Москви, де, як його запевнили, ігрової практики буде значно більше. Повторюю: рішення відпустити його було помилковим" - цитує Суркіса "Український футбол".

Додамо, що нападник київського "Динамо" Адмір Мехмеді під час найближчого трансферного вікна може перейти в стан лондонського "Фулхема", повідомляє Ger?chteticker.com.

За інформацією джерела, "дачники" розглядають Адміра в якості заміни Младену Петрічу, який залишив лондонський клуб після завершення минулого сезону. Сам Адмір не проти змінити обстановку, оскільки не задоволений своїм становищем у київському клубі.

Зазначимо, чинний контракт Мехмеді з "Динамо" розрахований до літа 2016 року.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" не вистачило Вукоєвича, щоб завоювати друге місце" - Суркіс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути