середа, 21 листопада 2012 04:32

"Динамо" навіть преса перестала критикувати" - Блохін
8

Наставник київського "Динамо" Олег Блохін та капітан киян Олександр Шовковський зустрілися з журналістами напередодні матчу 5-го туру групового етапу Ліги чемпіонів проти французького ПСЖ.

Першим на запитання репортерів відповів голкіпер.

"Як зупинити Ібрагімовича? Гарне питання. Златан — дуже хороший гравець, достатньо потужний, чіпкий, технічний, добре бачить гру. З ним буде грати не просто, але цікаво. Я впевнений, що персонально за ним по полю ніхто бігати не буде. Важливо грамотно, чітко та з максимальною концентрацією зіграти з ним у районі штрафного майданчика. Частково на Євро-2012 Жені Хачеріді вдалося досить жостко зіграти проти Ібрагімовича", - відзначив Шовковський.

У Парижі кияни поступилися з рахунком 1:4.

"Ми переглядали цю гру, дивилися на помилки, які були нами допущені. Саме вони вплинули на результат матчу. Постараємось не допустити їх у завтрашній зустрічі."

Відстрілявшись, Шовковський залишив зал для прес-конференцій, а журналісти взялися за Блохіна. Олег Володимирович вперше після хвороби повернеться на лавку запасних "Динамо".

"Почуваю себе нормально, тому і прийняв таке рішення. Лікарі дали свій дозвіл. Не знаю чи допоможе моя присутність на лавці. Все залежить від гри команди. У нас є маленький шанс пробитися у плей-офф Ліги чемпіонів. На матч з ПСЖ стоїть завдання перемогти. Головне, щоб команда билася на полі, так як це було у матчі з "Порту".

ПСЖ у кризі? А ми тоді де? А нас є свої проблеми. Після матчу з донецьким "Металургом" нас навіть преса перестала критикувати. Зараз для нас головне — гідно закінчити сезон. Складається враження, що деякі наші гравці думками вже на Мальдівах відпочивають. У нас провалюється середня лінія. Вона практично не відбирає м'ячі. Відсутня колективна гра. Кожен тягне ковдру на себе. Я вам обіцяю, що такого безвілля, як у Донецьку проти ПСЖ не буде.

Ібрагімович? Якщо команда не грає, то навіть такому футболісту, як Златан, буде важко. Хоча я розумію, що він може повторити свій трюк, який показав у матчі зі збірну. Мені сподобався його четвертий гол у ворота Англії. Така машина склалася і так пробила."

Левова частка прес-конференції була присвячена не так матчу з ПСЖ як кадровій політиці клубу. Журналісти намагалися вивідати у Блохіна хто з гравців залишить команду у зимове міжсезоння, а хто стане новим придбанням. Поки Олег Володимирович говорив без прізвищ.

"Взимку чимало гравців розлучаться з "Динамо", це я вам точно кажу. Прізвищ поки не називатиму. І конкретного списку у мене немає. Багато вирішиться після матчу з ПСЖ. Деякі гравці не відповідають рівню команди. Це навіть більшою мірою стосується українських футболістів, ніж легіонерів. "Динамо" потрібна свіжа кров."

Розрядило атмосферу запитання про ... кіногероя. Точніше, з яким персонажем себе асоціює Олег Блохін. Коуч "Динамо" відповів без роздумів.

"З "Міцним горішком" (сміх у залі).

Нагадаємо, матч "Динамо" - ПСЖ пройде у середу, 21 листопада, у Києві. Початок зустрічі о 21:45. Пряма трансляція на каналі "1+1".

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" навіть преса перестала критикувати" - Блохін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути