неділя, 18 листопада 2012 10:51

ПСЖ програв "Ренну" перед візитом у Київ
5

Фото: ФОТО: Reuters

Після зустрічі з "Ренном" безвиграшна серія "Парі Сен-Жермен" у чемпіонаті Франції досягла трьох матчів. Гості догравали поєдинок на "Парк-де-Пренс" удев'ятьох, але втримали перемогу з рахунком 1:2, повідомляє офіційний сайт УЄФА.

Ромен Алессандріні відкрив рахунок відмінним ударом з 25 метрів у нижній кут, однак згодом Нене перекинув воротаря гостей Бенуа Костиля, чим відновив рівність. Наступним ударом по "Ренну" стало вилучення Костиля за фол на Жеремі Менезу за межами штрафного, проте "Ренн" ще до перерви повернув собі перевагу.

Жюльєн Фере пробив зі штрафного низом, зробивши рахунок 2:1. М'ячів команди більше не забивали, проте гострих моментів у другому таймі вистачало. Вилучення Жана Макуна залишило "Ренн" удев'ятьох, після чого "ПСЖ" влаштував облогу воріт гостей. Парижани подали 16 кутових, потрапили у поперечину і штангу, але поразки не уникли

"ПСЖ", який набрав 23 очки, залишився на чолі турнірної таблиці за рахунок кращої різниці забитих і пропущених м'ячів, ніж в "Олімпіка". Зате у марсельців є два матчі в запасі. На перше місце в разі успіху у своїх суботніх поєдинках могли вийти "Сент-Етьєнн" і "Валансьєн", але, зігравши внічию з "Евіан-Тонон-Гайяр" (2:2) і "Монпельє" (1:1) відповідно, вони тепер відстають від лідерів на один бал. Також по 22 очки в активі "Ліона" і "Ренна".

Нагадаємо, 21 листопада ПСЖ зіграє у Києві з "Динамо" в рамках групового етапу Ліги чемпіонів.

Ліга 1

13-й тур

ПСЖ - Ренн 1:2 (1:2, 0:0)

Голи: 0:1 - 14 Алессандріні, 1:1 - 21 Нене, 1:2 - 35 Фере.

ПСЖ - Сірігу, Алекс, З. Камара (Гамейро, 63), Сілва, Максвелл, Пасторе, Матюіді, Менез (Оаро, 39), Шантом (Рабьо, 46), Нене, Лавессі.

Ренн - Костель, Кана Бійік, Мавінга, Теофіль, Бой, Макун, Фере, Мвіла (Пажо, 46), Алессандріні (Данз, 54), Ердінч (Н'Діай, 28), Пітройпа.

Попередження: Шантом (5), Макун (26), З. Камара (32), Нене (72).

Вилучення: Костель (26), Макун (52).

Зараз ви читаєте новину «ПСЖ програв "Ренну" перед візитом у Київ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути