понеділок, 19 листопада 2012 16:25

"Динамо" і "ПСЖ" на "Олімпійському" розсудить Штарк

"Динамо" і "ПСЖ" на "Олімпійському" розсудить Штарк
Штарк добре знайомий українським клубам. Фото: ap.org
У найближчу середу київське "Динамо" проведе п'ятий матч в основній сітці Ліги чемпіонів: "біло-блакитні" зіграють на НСК "Олімпійський" з французьким ПСЖ. Сьогодні УЄФА призначив рефері на цю зустріч.

Головним арбітром поєдинку призначено одного з кращих рефері Європи німець Вольфганг Штарк. Банківський службовець із міста Ергольдінг (Баварія), якому, до речі, завтра виповниться 43 роки, судить міжнародні матчі з 1999 року. Володіє англійською мовою. У своїй багатій суддівської біографії двічі зустрічався і з київським клубом: 24 вересня 2002 зафіксував малоприємний для нас результат у матчі групової стадії Ліги чемпіонів "Ювентус" - "Динамо" - 5:0, а 27 листопада 2007 року - не менше неприємний рахунок домашньої зустрічі з "Ромою" - 1:4.

Також Штарк двічі судив "Шахтар" (перемоги з однаковим рахунком 1:0 над "Ромою" і "Бенфікою" у 2006 та 2007 роках в ЛЧ), один раз "Металіст" (гостьову поразку від "Спортинга" з рахунком 1:2 в чвертьфіналі ЛЄ 2011-2012) і двічі збірну України (Україна - Північна Ірландія - 0:0, 6 вересня 2003 р. і Україна - Грузія - 2:0, 13 жовтня 2004 р.)

На лініях Штарк допомагатимуть Ян-Хендрік Зальвер і Майк Пікель. Функції додаткових суддів, що стежать за подіями біля воріт команд, виконають Фелікс Цваер і Тобіас Вельц. "Четвертий" суддя - Марк Борш. Вся бригада з Німеччини.
Зараз ви читаєте новину «"Динамо" і "ПСЖ" на "Олімпійському" розсудить Штарк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути