вівторок, 05 лютого 2008 17:48

Діакате залікував травму плеча і рветься в бій

Майже три місяці відновлювався після травми плеча, отриманої в домашньому матчі проти донецького "Шахтаря", захисник "Динамо" Папе Діакате. На початку січня сенегалець прибув до Києва, разом з командою був на представленні Юрія Сьоміна, але потім повернувся до Франції.

У спеціалізованій клініці міста Сан-Рафаель динамівець провів тритижневий курс реабілітації. Разом з ним відновлювалися французи Мікаель Сыльвестр ("Манчестер Юнайтед") і Олівьє Дакур ("Інтер").

На таке довгоочікуване тренування у складі "Динамо" Папе вперше вийшов в понеділок, 4 лютого. На перших порах сенегальцю доведеться нелегко. Його партнери вже місяць грають і тренуються, набрали певні кондиції, а Діакате доведеться почати все спочатку. Лікарі рекомендують гравцеві на перших порах утриматися від інтенсивної роботи, а перший матч зіграти не раніше середини лютого. В п"ятницю Папе разом з командою відправиться на збір до Іспанії.

В найближчий день до Києва повинні прибути Ісмаель Бангура і Бадр Ель Каддурі, які брали участь у Кубку Африки.

Офіційний сайт "Динамо"
Зараз ви читаєте новину «Діакате залікував травму плеча і рветься в бій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути