понеділок, 15 жовтня 2007 18:59

Діакате після травми руки вже тренується з "Динамо"

За повідомленням інформаційного агентства Сенегалу, захисник київського "Динамо" і збірної Сенегалу Папе Діакате, який отримав травму руки, приступив до тренувань з своєю командою. Про це повідомив спеціального кореспондента сенегальського інформагентства тренер національної збірної Сенегалу Хенрік Касперчак.

- Діакате видужує і приступив до тренувань в своєму клубі, - оголосив Касперчак, який обговорював стан здоров"я свого підопічного з гравцем збірної Гвінеї Ісмаелем Бангурою, виступаючим в "Динамо".

- Я розмовляв з Бангурою, і він завірив мене, що Папе відновлює форму і тренується з командою - повідомив Касперчак, який відвідав тренування гвінейців, з якими в найближчу неділю Сенегал зіграє в Руані.

Папе Маліку Діакате, один з тих гравців, яких Касперчак найчастіше ставив в основний склад під час кваліфікаційних ігор на Кубок африканських націй, отримав травму руки. Проте, він приїжджав на останній матч національної збірної до Дакара, щоб підтримати своїх партнерів, що грали з Буркіна-Фасо.
Зараз ви читаєте новину «Діакате після травми руки вже тренується з "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути