Ексклюзиви
середа, 16 жовтня 2013 10:36

Девіч увійшов в історію збірної України

Девіч увійшов в історію збірної України
Марко Девіч відзначився хет-триком у ворота збірної Сан-Марино ФОТО: sport-xl.net

Нападник збірної України і харківського "Металіста" Марко Девіч став першим футболістом в історії національної команди, якому вдалося забити три голи в одній грі.

Девіч оформив хет-трик у вчорашньому виїзному матчі кваліфікації чемпіонату світу-2014 проти команди Сан-Марино, а наша збірна у підсумку виграла з рахунком 8:0.

"Було бажання пробити і перший пенальті, але Селезньов теж добре виконує у своїй команді. Він пробив і сказав, що наступний пенальті - мій.

Вийшло так, що я забив два голи і заробив цей пенальті. Хотів оформити хет-трик - рідко коли вдається забити три голи за збірну. Спасибі хлопцям, що пішли назустріч і дозволили пробити," - повідав Девіч в ефірі програми "Шустер Live".

Зазначимо, що Девіч за походженням серб, і він став першим в історії нашої команди натуралізованим футболістом. Після нього українське громадянство прийняв бразилець Едмар, який також грає за збірну України.

Нагадаємо, збірна України посіла друге місце за підсумками групового раунду кваліфікації ЧС-2014 і за путівку на чемпіонат світу-2014 побореться в стикових матчах. Її потенційні суперники - Франція, Швеція, Румунія та Ісландія. Жеребкування матчів плей-офф пройде 21 жовтня.

Зараз ви читаєте новину «Девіч увійшов в історію збірної України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути